Shtëpi » Blogjet » Lajme » Ekspozita

Ekspozita

Shikimet: 0     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 08-10-2019 Origjina: Faqe

pyesni

butoni i ndarjes së Facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes

PTC ASIA 2019 do të mbahet dhe do të fillojë nga data 23-26 tetor në Shanghai New Int'l Expo Center.

Ekspozita për Transmetimin dhe Kontrollin e Energjisë, Fuqinë e Lëngut (Hidraulikë dhe Pneumatikë), Transmetimin Mekanik dhe Elektrik, Teknologjinë e Ajrit të Kompresuar, Motorët me djegie të Brendshme dhe Turbinat me Gaz

Numri i stendës sonë është: Salla N5, Kabina C6-10

Mirëpresim ngrohtësisht vizitën tuaj  

新闻

Telefoni

+86-15825439367
+86-578-2978986
E drejta e autorit © 2024 ZHEJIANG BAFFERO DRIVING EQUIPMENT CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara.|Mbeshtetur nga leadong.com

Lidhje

Produktet

Burimet

Rreth

Regjistrohu në buletinin tonë

Promovime, produkte të reja dhe shitje.Direkt në kutinë tuaj hyrëse.