Seria e pajisjeve të transmisionit

Produkti ynë kryesor është reduktuesi i ingranazheve planetare, kutia e ingranazheve spirale të industrisë, ashensori dhe produkte të tjera të serive.
 • Ingranazhi spirale
  • Motorri ingranazh spirale me bosht të zbrazët paralel
   Motorri ingranazh spirale me bosht të zbrazët paralel
  • Motori me ingranazh me krimba spirale
   Motori me ingranazh me krimba spirale
  • Kuti ingranazhi spirale
   Kuti ingranazhi spirale
  • Motor me ingranazh spirale
   Motor me ingranazh spirale
  • Motori me ingranazh me bosht paralel
   Motori me ingranazh me bosht paralel
  • Kuti ingranazhi spirale e montuar në bosht TA
   Kuti ingranazhi spirale e montuar në bosht TA
  • Kuti ingranazhi me krimba spirale
   Kuti ingranazhi me krimba spirale
  • Kuti ingranazhi me pjerrësi spirale me kënd të drejtë
   Kuti ingranazhi me pjerrësi spirale me kënd të drejtë
  • Reduktues ingranazhi i montuar në bosht TA
   Reduktues ingranazhi i montuar në bosht TA
  • Motorri i ingranazheve me krimba spirale
   Motorri i ingranazheve me krimba spirale
 • Kuti ingranazhi spirale të detyrës së rëndë
  • Kuti ingranazhi i tipit Flender Heavy Duty
   Kuti ingranazhi i tipit Flender Heavy Duty
  • Motor me ingranazh spirale me kënd të drejtë
   Motor me ingranazh spirale me kënd të drejtë
  • Reduktues i ingranazheve me kënd të drejtë
   Reduktues i ingranazheve me kënd të drejtë
  • Motorri ingranazh spirale me kënd të drejtë
   Motorri ingranazh spirale me kënd të drejtë
  • Reduktues i shpejtësisë së lartë të çift rrotullues
   Reduktues i shpejtësisë së lartë të çift rrotullues
  • Reduktues i ingranazheve të boshtit paralel
   Reduktues i ingranazheve të boshtit paralel
  • Kuti ingranazhi spirale me çift rrotullues të lartë
   Kuti ingranazhi spirale me çift rrotullues të lartë
  • Njësia e ingranazheve me çift rrotullues të lartë
   Njësia e ingranazheve me çift rrotullues të lartë
  • Kuti ingranazhesh me fuqi të lartë
   Kuti ingranazhesh me fuqi të lartë
 • Reduktues dhe motor ingranazhesh planetare
 • Kuti ingranazhesh planetare industriale
  • Motorra me shpejtësi planetare të serisë 300
   Motorra me shpejtësi planetare të serisë 300
  • Kuti ingranazhi planetar me çift rrotullues të lartë
   Kuti ingranazhi planetar me çift rrotullues të lartë
  • Kuti ingranazhesh planetare për motor hidraulik
   Kuti ingranazhesh planetare për motor hidraulik
  • Njësi ingranazhesh planetare me bosht të zbrazët
   Njësi ingranazhesh planetare me bosht të zbrazët
  • Reduktues i ingranazheve planetare me pjerrësi spirale
   Reduktues i ingranazheve planetare me pjerrësi spirale
  • Ingranazhi planetar me bosht paralel
   Ingranazhi planetar me bosht paralel
  • Reduktues inline i ingranazheve planetare Brevini
   Reduktues inline i ingranazheve planetare Brevini
  • Njësitë ingranazhesh planetare me kënd të drejtë
   Njësitë ingranazhesh planetare me kënd të drejtë
  • Kuti ingranazhesh planetare me çift rrotullues të lartë
   Kuti ingranazhesh planetare me çift rrotullues të lartë
  • Kuti ingranazhesh planetare të vogla Rossi
   Kuti ingranazhesh planetare të vogla Rossi
 • Kuti ingranazhi me krimba dhe cikloidë
  • Kuti ingranazhi NMRV prej alumini me krimba
   Kuti ingranazhi NMRV prej alumini me krimba
  • Reduktues i shpejtësisë Cyclo Drive
   Reduktues i shpejtësisë Cyclo Drive
  • Ingranazhi NMRV Worm
   Ingranazhi NMRV Worm
  • Kuti ingranazhi për reduktimin e ingranazheve RV Worm
   Kuti ingranazhi për reduktimin e ingranazheve RV Worm
  • Kuti ingranazhesh cikloide
   Kuti ingranazhesh cikloide
  • Motori i ingranazheve cikloidale
   Motori i ingranazheve cikloidale
  • Kuti ingranazhi me krimba me strehë prej gize
   Kuti ingranazhi me krimba me strehë prej gize
  • Reduktues i ingranazheve cikloidale të montuara në këmbë
   Reduktues i ingranazheve cikloidale të montuara në këmbë
  • Reduktues i ingranazheve të krimbave NMRV
   Reduktues i ingranazheve të krimbave NMRV
  • Motori i ingranazheve NMRV Worm
   Motori i ingranazheve NMRV Worm
 • Aktivizues Elektrik
  • Aktuatori i kthesës së pjesës
   Aktuatori i kthesës së pjesës
  • Aktivizuesi i valvulës së rrotullimit të pjesës ndezur-fik
   Aktivizuesi i valvulës së rrotullimit të pjesës ndezur-fik
  • Aktivizues me shumë kthesa
   Aktivizues me shumë kthesa
  • Modulues i valvulës me shumë rrotullime
   Modulues i valvulës me shumë rrotullime
  • Aktivizuesi linear i valvulave trefazore
   Aktivizuesi linear i valvulave trefazore
  • Aktivizuesi linear i valvulave njëfazore
   Aktivizuesi linear i valvulave njëfazore

Ingranazhi spirale

  Kush është BAFFERO

  Një kompani e teknologjisë së lartë e përkushtuar ndaj pajisjeve të transmetimit.
  Zhejiang BAFFERO PAJISJE DRIVING CO, LTD.(ZHEJIANGDONFANG DRIVING MACHINE CO., LTD.)
   është një anëtar i Shoqatës së Transmetimit të Kinës, kompania i është përkushtuar zhvillimit, prodhimit dhe 
  Shitja e reduktuesit që nga viti 1991.
  Për më shumë se 33 vjet, ne u angazhuam për zhvillimin e produktit dhe rezervimin e talenteve duke iu përmbajtur konceptit të inovacionit të orientuar nga njerëzit dhe teknologjik.
  0 +
  Përvoja e kompanisë
  0 +
  Punonjësit
  0 +
  ㎡ Fabrika

  Aplikacionet industriale të transmetimit të ingranazheve

  Përdoret gjerësisht në metalurgji, miniera, inxhinieri ngritëse dhe transportuese, inxhinieri mjedisore, petrokimike, plastikë, paketimin e ushqimit dhe industri të tjera.

  Shërbim i klasit të parë dhe i besueshëm

  Artikujt e shërbimit

  Përmbajtja e shërbimit: Shërbim aktiv, Shërbim i shpejtë, shërbim falas, shërbim 360 gradë, shërbim strategjik.
   

  Rrjeti i Shërbimit

  Idealet e shërbimit: Shërbimi Lokal, Shërbim ballë për ballë, Shërbimi një për një
  Zonat e Shërbimit: Tregu i Kinës, Tregu i Evropës, Amerika e Veriut...

  Industritë e Shërbimit

  Ofroni të gjithë zgjidhjen e makinës për industritë e prodhimit të pajisjeve të nivelit të lartë Fabrikat Inteligjente, Fuqia Inteligjente...

  Rastet e Shërbimit

  Përdoruesit përfundimtarë, prodhuesit e makinave, institutet kërkimore
  ZMPC, ZOOMLION, SANY, 
  BAO STEEL...

  Për t'u bërë Zgjedhja e Mirë e Klientëve

  SHOWROOM DIGJITAL

  Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!
   

  Informacioni teknik i transmisionit të ingranazheve

  i ri-3.jpg
  Parametrat e performancës së pompave
  Kryesisht rrjedha dhe koka, përveç fuqisë së boshtit, shpejtësisë dhe lejimit të nevojshëm të kavitacionit.Fluksi i referohet sasisë së daljes së lëngut përmes daljes së pompës në një njësi kohë, në përgjithësi duke përdorur rrjedhën e vëllimit;koka është rritja e energjisë nga hyrja në dalje të pompës që përcjell pe lëngun
  Shiko më shumë >>
  07 gusht 2019
  i ri-2.jpg
  Parimet e përzgjedhjes së pompave
  1. Bëni që lloji dhe performanca e pompës së zgjedhur të plotësojë kërkesat e parametrave të procesit si shpejtësia e rrjedhës, koka, presioni, temperatura, shpejtësia e rrjedhës së kavitacionit dhe distanca e thithjes së pajisjes.2.Duhet të plotësohen vetitë mesatare. Për pompat që transportojnë lëndë të ndezshme, shpërthyese, toksike ose të çmuara
  Shiko më shumë >>
  10 gusht 2019
  i ri-1.jpg
  Motor ingranazhesh spirale me pjerrësi industriale të serisë RFKS
  Informacioni bazë Certifikimi: CEISO9001Origjina: ChinaHS Kodi: 84834090Paketa: kuti kompensatëProdukti Përshkrimi i produktit Motor me ingranazh spirale me bosht paralel të serisë 2.F motor 3.K me ingranazh spirale me pjerrësi të serisë4.S Seria rm në kërkim të motorit dhe kuti ingranazhesh,
  Shiko më shumë >>
  25 mars 2020
  Ne sinqerisht shpresojmë të krijojmë marrëdhënie biznesi të gjata dhe miqësore me klientë nga e gjithë bota.

  Telefoni

  +86-15825439367
  +86-578-2978986
  E drejta e autorit © 2024 ZHEJIANG BAFFERO DRIVING EQUIPMENT CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara.|Mbeshtetur nga leadong.com

  Lidhje

  Produktet

  Burimet

  Rreth

  Regjistrohu në buletinin tonë

  Promovime, produkte të reja dhe shitje.Direkt në kutinë tuaj hyrëse.