Shtëpi » Blogjet » Lajme » Rekomandime për riparimin e motorit me ingranazhe

Rekomandime për riparimin e motorëve me ingranazhe

Shikimet: 0     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 2020-04-03 Origjina: Faqe

pyesni

butoni i ndarjes së Facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes

Pas instalimit, reduktuesi i ri duhet të kalojë testin e funksionimit me shpejtësi të plotë me ngarkesë të plotë dhe testin boshe për të përcaktuar gjendjen e tij të punës.Duhet të kontrollohet me kujdes përpara instalimit dhe mirëmbajtja e rregullt gjatë përdorimit.

1. Nuk ka zhurmë ose ndikim gjatë funksionimit, vetëm tingull shumë uniform dhe i vogël;

2. Kontrolloni nëse çelësi i marshit është i lirë;

3. Kontrolloni sasinë e vajit në rezervuarin e vajit të reduktuesit dhe zëvendësojeni rregullisht gjatë përdorimit;

4. Kontrolloni nëse vula e vajit në kushinetë i plotëson kërkesat;

5. Kontrolloni kushinetat dhe bulonat e ankorimit për anomali;mbajeni reduktuesin të pastër gjatë përdorimit dhe mos lejoni që pluhuri, mallrat e vjedhura dhe sendet e tjera të bien në kuti.


Telefoni

+86-15825439367
+86-578-2978986
E drejta e autorit © 2024 ZHEJIANG BAFFERO DRIVING EQUIPMENT CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara.|Mbeshtetur nga leadong.com

Lidhje

Produktet

Burimet

Rreth

Regjistrohu në buletinin tonë

Promovime, produkte të reja dhe shitje.Direkt në kutinë tuaj hyrëse.