Shtëpi » Blogjet » Lajme » Kur zgjidhni një furnizues, si të vlerësoni cilësinë e prodhuesve të kutisë së ingranazheve plastike?

Kur zgjidhni një furnizues, si të vlerësoni cilësinë e prodhuesve të ingranazheve plastike?

Shikimet: 0     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 01-01-2023 Origjina: Faqe

pyesni

butoni i ndarjes së Facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes

Kutitë e ingranazheve plastike përdoren gjerësisht në masazhues, robotë fshirës, ​​perde elektrike dhe produkte të tjera të zgjuara të shtëpisë.Prandaj, cilësia e kutisë së shpejtësisë plastike ndikon drejtpërdrejt në përvojën e shtëpisë së zgjuar.Kur zgjidhni një furnizues, si të vlerësoni cilësinë e prodhuesve të ingranazheve plastike?

Para së gjithash, furnizuesi i kutisë së shpejtësisë plastike që kërkoni duhet të ketë një shkallë të caktuar.Shkalla e përmendur këtu përfshin: një punishte myku dhe pajisje të derdhjes me injeksion

Së dyti, furnizuesi i kutisë së shpejtësisë plastike që kërkoni duhet të ketë një fabrikë me aftësi montimi dhe kabllon e saj të montimit.Montimi i ingranazheve plastike është i ndryshëm nga produktet e tjera, sepse kërkesat e cilësisë së kutive plastike janë më të larta se pjesët e tjera të montimit.Ka shumë, për shembull, kërkesat e zhurmës nuk mund të zbulohen vetëm nga pajisjet, por shpesh varen nga vlera e përvojës së personelit cilësor për të gjykuar.Prandaj, furnizuesi që kërkoni duhet të ketë përvojën e montimit të kutive të shpejtësisë plastike.

Së treti, fabrika e kutisë së shpejtësisë së plastikës duhet të ketë pajisje testimi përkatëse, si pajisje për testimin e zhurmës, pajisje për testimin e motorit, laborator, pajisje për testimin e vjetërsisë, etj.

Së katërti, furnizuesi i kutive ingranazhesh plastike duhet të ketë aftësi kërkimore dhe zhvillimi.Aftësitë e kërkimit dhe zhvillimit të ingranazheve plastike jo vetëm që duhet të kenë aftësi projektimi dhe softuer projektimi, por më e rëndësishmja, ato duhet të kenë përvojë projektimi në kuti ingranazhesh plastike.Të ketë aftësi për të zgjidhur praktikisht problemet.


Telefoni

+86-15825439367
+86-578-2978986
E drejta e autorit © 2024 ZHEJIANG BAFFERO DRIVING EQUIPMENT CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara.|Mbeshtetur nga leadong.com

Lidhje

Produktet

Burimet

Rreth

Regjistrohu në buletinin tonë

Promovime, produkte të reja dhe shitje.Direkt në kutinë tuaj hyrëse.